TEST - Veelgestelde Vragen

Bezorgen

 

Wij leveren iedere dinsdag, donderdag en zaterdag. Als de bestelling voor 14:00 binnenkomt op maandag, dan is het dinsdag in huis.

Voor woensdag 14:00 is donderdag in huis.

En voor vrijdag 14:00 is zaterdag in huis. 

 

Komt de eerst volgende leverdag niet goed uit? Dan kunt u een berichtje plaatsen bij uw bestelling of u kunt een mailtje sturen naar info@boerrobbie.nl met de gewenste leverdag. Let wel dat dit altijd een dinsdag, donderdag of zaterdag moet zijn. 

 

Veel winkels bezorgen thuis via de reguliere post. Dat gaat doorgaans goed, maar helaas ook regelmatig fout. Wij vinden het niet prettig dat u zich zorgen maakt of het eten wel goed blijft gedurende het transport.

Daarom verzenden wij met een gespecialiseerde koerier genaamd Vers & Fijn. Zij hebben zich toegelegd op het verzenden van eten en hebben daarvoor speciaal ingerichte koelwagens. Zij brengen het eten bij u thuis, terwijl dit ten alle tijden op -18C gekoeld blijft.

Zij doen ook hun uiterste best om het altijd af te leveren. Daarom vragen we uw telefoonnummer bij de bestelling. Mocht u er onverhoopt niet zijn dan zullen ze samen met u de beste oplossing bespreken. De bezorgers van Vers & Fijn snappen dat een pakket met mooi vlees en vis niet zomaar als een pot verf van bol.com in de gang kan worden gezet.

Zo komt uw eten altijd perfect aan.

 

 

U kunt op iedere dinsdag, donderdag of zaterdag geleverd krijgen. Bent u niet thuis op de eerstvolgende leverdag? Dan kunt u een emailtje sturen naar info@boerrobbie.nl, een appje naar +31636164437 of u kunt het vermelden wanneer u de bestelling plaatst. 

Wij leveren niet op de andere dagen.

 

Wij verkopen mooie natuurlijke producten en geen massa productie. Daar kan wel eens iets misgaan of afwijken. 

Natuurlijk doen we onze uiterste best om dit te voorkomen, maar mocht er iets mis zijn, schroom dan niet om contact op te nemen met ons via info@boerrobbie.nl. 

Wij zullen altijd binnen 24u reageren en samen met u tot een oplossing komen die u kunt waarderen. 

 

 

Natuurlijk! Goed eten wordt in België doorgaans zeer gewaardeerd, dus daar leveren wij graag. 

Wij leveren iedere dinsdag en donderdag tussen 08:00 en 17:00 op de volgende postcodes:

  • Brussels Hoofdstedelijk Gewest: 1000-1299
  • Provincie Vlaams-Brabant: 1500-1999, 3000-3499
  • Provincie Antwerpen: 2000-2999
  • Provincie Limburg: 3500-3999
  • Provincie Henegouwen: 6000-6599,7000-7999
  • Provincie West-Vlaanderen: 8000-8999
  • Provincie Oost-Vlaanderen: 9000-9999
Als u voor maandag 14:00 bestelt, dan heeft u het dinsdag in huis. Na maandag 14:00 wordt donderdag. 

De bezorgkosten zijn gratis vanaf €99,-

Tussen 45-99e is het €9,50. Daaronder is het met onze marges helaas niet mogelijk om in België te leveren.

 

 

Jazeker. U ontvangt een track & trace code via de email tussen 20:00 en 23:00 de dag voor levering. U ontvangt alleen de track & trace als u uw email invult bij het afrekenen. We versturen geen track en trace via SMS.

U ontvangt deze code niet direct van ons maar via onze gespecialiseerde koerier Vers & Fijn. 

Code onverhoopt niet ontvangen? Dan kunt u ons emailen op info@boerrobbie.nl of op appen op whatsapp 0636164437. 

 

 

Over Ons Eten

 

U zult misschien direct aan biologisch vlees denken wanneer u onze website bekeken heeft. Al ons vlees komt van vrije dieren, die goed leven, gezond zijn en goed eten. Toch is ons vlees niet biologisch. 

Vrij vlees en biologisch gaan eigenlijk niet goed samen. Wanneer u uw vlees bio wilt of mag noemen, dan zitten daar strikte controles op. Bji biovlees dient al het voer van biologische bronnen te komen. Wanneer een dier wild rondloopt dan is dat niet te controleren. Daarom mag wild of vrij vlees nooit een bio keurmerk hebben. Ziet u dat wel? Dan zou ik mezelf afvragen hoe dat mogelijk is. 

Daarnaast garandeert biologisch vlees niet dat uw dieren geheel vrij leven. Zo mag een rund van 200kg, 240 dagen per jaar in een stal van 2.5m2 staan. Ik weeg zelf de helft en ik vind 2.5m2 toch best krap. De exacte criteria van SKAL Bio kunt u hier zelf nalezen. 

Bij Boer Robbie is uw rund of ossenvlees niet afgemest met graan of maïs, altijd in de weide, gevoed met gras, kuilvoer en hooi. Bij bio wordt dit niet gegarandeerd. Zo mag biovlees 3 maanden worden afgemest, 240 dagen binnen staan en voer zoals maïs en granen eten.

 

Bij ons rund, ossen, lams en hertenvlees zit er echt geen antibiotica in. De meeste dieren zijn zo gezond dat antibiotica helemaal niet wordt gebruikt. Maar net als bij u en ik als we onverhoopt toch ziek worden dan zal een dierenarts natuurlijk antibiotica voorschrijven, omdat we niet willen dat dieren lijden.