Algemene Voorwaarden

Wet bederfelijk voedsel en waren

 

Het retourneren van vlees en vis is helaas niet mogelijk, omdat dit bederfelijke producten zijn. Wij zorgen ervoor dat het in goede staat met de juiste verpakking wordt opgestuurd, maar hebben geen controle over het product nadat het aangenomen wordt. 

Maar mocht er onverhoopt iets niet kloppen of bent u niet helemaal tevreden dan kunt u direct contact opnemen met robbie@boerrobbie.nl en dan kijken we samen of we het netjes kunnen oplossen. 

 

Verzendkosten
Vanaf € 35,- is het mogelijk om de bestelling te plaatsen. Vanwege de hoge verzendkosten is het niet mogelijk om onder dit bedrag te bestellen. Tot €75 rekenen wij €5,95 verzendkosten, boven dit bedrag verzenden wij gratis in heel Nederland. 

Wij leveren vooralsnog niet in België. De verzendkosten zijn per adres en geldt niet voor meerdere aflever adressen. 

Aanbiedingen 

 

Alle voorgaande aanbiedingen op de homepage, advertentie of webshop zijn vrijblijvend m.b.t. gewicht en prijs en worden pas bindend wanneer ze op de bevestigingsmail staan. Per product kan het opgegeven gewicht afwijken daar gewerkt wordt met natuurlijke producten en niet alle gewichten uniform zijn. Mocht de totale waarde van de bestelling zeer afwijken dan worden extra producten als compensatie aangeboden. 


Leveringsvoorwaarden


De levering vindt plaats binnen 1 tot 3 werkdagen nadat de betaling is ontvangen. Mocht een product niet beschikbaar zijn dan kan de levering deels worden voltooid en het resterende bedrag zal worden teruggestort of worden vervangen met andere producten in overeenkomst met de koper. De leveringen vinden plaats onder voorbehoud van overmacht.