Beter voor hen, Gezonder voor U

Vlees en vis is belangrijk voor een gezond dieet. Maar dan wilt u natuurlijk wel dat het goed vlees is.

Het is voor mij belangrijk dat de dieren een vrij leven hebben, waar ze gezond zijn, hun natuurlijke dieet volgen en veel beweging hebben.

Verder wilt u natuurlijk niet dat er gerommeld wordt met uw eten, zoals het toevoegen van water en suikers.

Alleen vlees en vis wat hier aan voldoet kunt u in onze winkel vinden. Dat is beter voor hen en ook gezonder voor u.

Bekijk de winkel

Boer Robbie op TV

Over ons eten en waarom het belangrijk is dat ze natuurlijk eten.

Speel Video

Ons Vlees en Vis

Is afkomstig van dieren die nog echt buiten lopen het hele jaar door. Dus niet alleen in de zomer en de rest van het jaar op stal.

Daarnaast krijgen ze geen preventieve antibiotica, geen groei hormonen en geen onnatuurlijk voer. Dat wil zeggen dat onze runderen bijvoorbeeld geen maïs of vismeel uit peru eten, maar alleen gras en kruiden.


Al onze producten zijn vrij van toevoegingen. Dus geen water, glazering, e-nummers, conserveringsmiddelen en andere dingen die je niet zou verwachten. Gewoon 100% vlees of vis. 

Rundvlees

100% gras gevoerd en gezond, maar toch mals en rijkelijk gemarmerd. Onze prime steak is het hoogtepunt van gezond en lekker.

Gevogelte

Scharrelkippen met vrijloop. Onze kippen hebben een volle smaak vanwege een goed dieet. Zonder coccidiostatica.

Hert en wild

Hier kun je Boer Robbie's favoriete eten vinden. Het gezondste vlees met de authentieke smaak van vroeger. 

Lamsvlees

Heerlijk mals vlees met een subtiele zacht zoete smaak van vrije buitendieren, zomer en winter. 

Vis

Uitsluitend duurzaam wild gevangen vis zoals Sockeye Zalm, laag in kwik en niet verwerkt in China en bevat geen extra water.

Wat zeggen ze over Boer Robbie?

Soms is het belangrijk om te weten wat anderen over ons zeggen voordat u besteld. Hier zijn enkele testimonials van onze beste klanten. De laatste is onze beste klant.

Whatsapp image 2020 04 10 at 1

Tim Ouwerkerk

Dat is pas vlees

Ik koop al mijn vlees van Boer Robbie, omdat het ik het belangrijk vind dat de dieren die ik eet zelf ook een goede kwaliteit aan eten krijgen.

In de supermarkt is het lastig om te zien waar iets vandaan komt.

Bij Boer Robbie weet ik zeker dat alles wat ik bestel goed is en gezond voor mij en mijn gezin is, dus dan kan ik snel winkelen zonder me druk te maken over de waslijst aan ingredienten op de etiketten. Dankjewel Boer Robbie.

Testi

Annemieke en Erwin

Makkelijk om fit mee te blijven

Wij zijn altijd wel bezig met het volgen van een gezonde levensstijl voor ons en onze dochter. Tegenwoordig kun je in de winkels weinig echt gezond vlees en vis vinden voor een schappelijke prijs.

Via een korte zoektocht kwamen we bij boer Robbie uit. Hoge kwaliteit wilde zalm en rundvlees lekker thuisbezorgd. Onze zoektocht is voorbij. Boer Robbie voorziet ons wekelijks van een lekker stukje wilde zalm of gras-gevoerde steak op ons bord.

Testi2

Hala Rehban

Lekkere Kip, met smaak!

Ik eet echt heel graag kip. Toen ik naar Nederland verhuisde miste ik de echte smaak van kip. In de supermarkt was het echt heel flauw.

Dus ik ging op zoek naar echte scharrelkip met een goede smaak. Toen ik die van Boer Robbie probeerde was ik zo blij. Ik eet nu bijna elke dag de hele scharrelkip. Het is zo lekker.

Testi5

Robbie's Moeder

Luister

Kijk ik eet tegenwoordig alleen nog maar vlees van mijn zoon. Grotendeels, omdat ik dat van hem moet, maar het is ook echt berelekker.

Nu heb ik wat meer vrije tijd op mijn oude dag en dan kook ik graag met zo'n echte braadpan. Dan krijg je weer de smaak zoals vroeger alleen oma dat kon maken. Heerlijk toch. Dus als jullie nu nog niet overtuigd zijn dan weet ik het ook niet meer. Okay Robbie is het goed zo? Daag